Page tree

Egyedi fejlesztések

/en/atlassian-development

Speciális igényei vannak, egy ötlete, amelyet szeretne megvalósítani, esetleg szeretne a céges stílusoknak megfelelő felhasználói felületet? Cégünk vállalja ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítéséhez szükséges bővítmények, kiterjesztések, modulok fejlesztését az Atlassian termékeihez, valamint Confluence-re épülő egyedi megjelenést nyújtó webes alkalmazások létrehozását.

Elsődlegesnek tartjuk az igényeket lefedő, architektúrálisan legegyszerűbb, megbízható megoldások előállítását. Ennek zálogát technológia- és termékkövető, folyamatos szakmai önképzésben, és az egyedi problémára koncentráló megközelítésben látjuk. Nem akarunk olyan feladatokat magunk megoldani, amelyeket nálunk sokkal nagyobb tudású feljesztőközösségek már sikeresen megoldottak és elérhetővé tettek. Ezért támaszkodunk a jól ismert és elismert nyílt forráskódú keretrendszerek, könyvtárak, komponensek funkcionalitására.

Mielőtt nekilátunk egy egyedi igény megvalósításának körüljárjuk, hogy nem érhető-e el egy már létező plugin segítségével az elvárt funkció.

Alkalmazott, bevált techológiák, amelyekben szaktudásunk átlagon felüli, kimagasló:

  • Objektumorientált (OOP) és aspektusorientált (AOP) tervezés és programozás
  • Informatikai biztonság
  • Java nyelv és Enterprise Java-technológiák, teljes J2EE platform
  • Webes technológiák (XHTML, CSS, Javascript, JQuery)
  • SQL, Oracle, PostgreSQL adatbáziskezelő