• Hegyi Tibor Cégvezető
  • Gáspár Attila tanácsadó

Cégtörténet

Cégünk 2003-ban alakult azzal szándékkal, hogy ügyfeleinek hatékony, a problémákra koncentráló, mégis egyszerű megoldásokat nyújtson egyedi szoftverfejlesztési igényeinek kielégítésére.

Több sikeres, hazai és globális partnereink számára elvégzett projekt után, 2007-ben Európában elsők között léptünk partneri viszonyba az Atlassian Software Systems Pty Ltd-vel.

Azóta legfontosabb és kizárólagos feladatunknak tartjuk, hogy ügyfeleinknek az Atlassian termékeire vonatkozó szolgáltatások teljes körét nyújtsuk, kezdve a licencek kedvezményes értékesítésétől, a terméktámogatáson és fejlesztésen át, az üzemeltetésig (hosting) és oktatásig rugalmas és nyílt formában, elérhető árakon.

Kompetenciánk alapját többéves Jira- és Confluence-üzemeltetési tapasztalaink, termék- és technológiakövető, folyamatos önképzésünk adja. Eltökéltségünk az Atlassian felé meglévő teljes bizalomra épül. Hiszünk a termékeik kiválóságában, és abban, hogy szolgáltatásaink valódi hozzáadott értéket jelenteken ügyfeleink részére.

Filozófia

Munkánk során a költséghatékonyságra, egyszerű, átlátható feltételeken alapuló bizalomra és megbízhatóságra helyezzük a hangsúlyt.

Alapelvünk, hogy az ügyfeleink igényeinek kielégítése során a legegyszerűbb megoldásra törekszünk, a KISS-alapelvek gyakorlati alkalmazásával. Megoldásaink egyszerűsége vagy bonyolultsága természetesen arányban áll a megoldandó feladatok összetettségével, de hiszünk abban, hogy az egyszerűség, az ügyfeleink érdekeit szolgálja, és többek között a következő előnyökkel is jár:

  • Gyorsabb, költséghatékonyabb megvalósítás
  • Kevesebb hibalehetőség
  • Kisebb emberi erőforrás szükséglet
  • Nagyobb rugalmasság az igények, körülmények megváltozásával szemben, amelyek tapasztalataink szerint elkerülhetetlenek

Mission

"Minden időnket, energiánkat, kapacitásunkat az Atlassian termékeivel kapcsolatos szolgáltatásaink fejlesztésére, magasabb színvonalon történő biztosítására fordítjuk. Nem akarunk univerzális céggé válni, hanem professzionális, rugalmas és megbízható Atlassian-partnerré az ügyfeleink szolgálatában."
Hegyi Tibor, ügyvezető