Atlassian Tudás

Szívvel-lélekkel

 • fdsfds

Meta-Inf számok

 • 6+ millió
  app felhasználó
 • 7000+
  elégedett cég világszerte
 • 14 év
  kizárólag az Atlassiannal

Kliensek

Tanácsadás és
közös megvalósítás

Confluence, Jira, Service Management bevezetés? Migráció más rendszerekről?
A telepítéstől, az üzleti folyamatok kialakításán át az egyedi igények megvalósításáig támogatjuk ügyfeleinket az Atlassian termékek teljes életciklusában.

 • Törekszünk alapfunkciókkal megvalósítani mindent, hogy költséghatékony és könnyen üzemeltethető legyen a rendszer.

 • A belső kollégák mellett telepítjük a rendszert, mindent elmagyarázva, hogy maguk is meg tudják ezt később tenni.

 • Igény szerint akár heti 4 órás ablakokban közösen dolgozunk a belső adminisztrátorral, a gyakorlati tudásunkat átadva.

Atlassian képzések

Online elérhető

Agilis projektmenedzsment, kollaboráció, ügyféltámogató rendszerek, Jira végfelhasználói vagy Jira adminisztrátori képzések. A témakörökre kialakított oktatási tematikáink segítségével rendkívül felgyorsulnak a termékek megismerésének kezdeti lépései.

 • Jira felhasználóknak

  Kifejezetten új Jira felhasználók (fejlesztők, projektmenedzserek, vezetők, érdeklődők) igényeinek megfelelően alakítottuk ki a képzést, mely nem igényel előképzettséget.

 • Kollaboráció hatékonyan

  Confluence képzés fejlesztők, projektmenedzserek, vezetők, érdeklődők számára. Gyakorlati példák, valós életből vett tippek, mind kezdőknek és haladóknak.

 • Jira adminisztrátoroknak

  Leendő vagy jelenlegi Jira adminisztrátoroknak, akik mélységeiben szeretnék megérteni a Jira működését. Olyan szakembereknek, akik készség szinten szeretnék megtanulni konfigurálni, testreszabni saját Jira példányukat.

Támogatás

Eseti és rendszeres alapon is segítünk a felmerülő kérdésekben, legyen szó akár egy eldugott opcióról a Jira adminisztrációs felületen, egy frissítésről, egy rendszerszintű auditról vagy akár egy teljes Confluence cluster üzemeltetéséről.

Atlassian termék licencek

Tapasztalatból tudjuk, hogy mi az, amire nem lesz szüksége
az Atlassian Platinum Solution Enterprise Partnereként

– amely az elérhető legmagasabb minősítés.

A META-INF Kft.-nél lehetősége nyílik tetszőleges Atlassian termékek és a Marketplace-n forgalmazott bővítmények licencének megvásárlására.

Atlassian Apps

Email This Issue for Jira

Az Email This Issue for Jira segítségével külső felhasználókkal e-mail csatornán keresztül kommunikálhat, és minden változást a Jira-ban követhet végig, legyen szó akár egy kiküldött értesítésről, vagy egy felhasználó által küldött e-mail válaszról.

Miért ne próbálná ki ingyenesen azt az alkalmazást, amely nemcsak Google-t, a NASA-t, az IBM-et és a Lufthansát is inspirálta, de még magát az Atlassian-t is, aki alkalmazásunkat az alkalmazottak által kiválasztott (Staff Pick) kiegészítőként jelölte meg az Atlassian App Marketplace-en?

Bővebben (angolul) >

Content Exporter

Exportáljon tartalmat PDF-be, Word DOC-ba vagy akár HTML-be egyetlen kattintással. Helyezze könnyedén egy oldal és aloldalainak teljes tartalmát egy dokumentumba, kiválasztva vagy szűrve a beillesztendő oldalakat.

Glass Project Documentation

Tedd áttekinthetővé Jira projektjeid konfigurációját! Készíts Jira projekt dokumentációt, és exportáld PDF-be vagy Confluence oldalba, hogy a kollégák, adminisztrátorok, auditorok könnyedén átlássák a beállításokat.

Valamennyi alkalmazást ugyanazzal a gondossággal és szenvedéllyel fejlesztjük, amely arra késztette az Atlassian-t, hogy integrálja ezek egyikét, az Ultimate Permission Manager-t a Confluence-be.

A Meta-Inf

A META-INF Kft. 2007-ben, Magyarországon először, Európában pedig az elsők között lépett partneri kapcsolatba az Atlassiannal, és szerezte meg az elérhető legmagasabb szintű "Atlassian Solution Partner Enterprise" minősítést. Cégünk kizárólagosan Atlassian szoftver specialista. Így tudjuk garantálni, hogy szakértő csapatunk a legmagasabb szakmai szintet biztosítsa, akár bevezetés, oktatás, fejlesztés, tanácsadás témájában fordul hozzánk. Legfontosabb és kizárólagos célunk, hogy ügyfeleinknek az Atlassian termékeire vonatkozó szolgáltatások teljes körét nyújtsuk.

Partnerek az Atlassian Ökoszisztémájából

akiknek a hivatalos képviselői vagyunk Magyarországon

Figyelemreméltó tények

 • Arra törekszünk, hogy a csapatban mindenkinek legyen valamilyen Atlassian Akkreditációja

 • Top Vendor-ok vagyunk az Atlassian Marketplace-en

 • Sikerünk egy részét folyamatosan társadalmi szervezetek javára fordítjuk az „1 részünk neked” mozgalom tagjaként

 • Pénzügyileg stabil vállalkozás a Bisnode minősítése alapján

Kapcsolat

Szívesen állunk rendelkezésére email-ben vagy telefonon, ha bármilyen kérdése van szolgáltatásainkkal vagy bármely Atlassian termékkel kapcsolatban.

+36 70 385 6400

Cím: Magyarország, Budapest, Irinyi József u. 4-20, 1117, Science Park, B épület/3. emelet

A küldés gombra kattintva tudomásul veszem az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.