Atlassian Alkalmazások

Produktivitási appok szenvedéllyel fejlesztve.

Atlassian Alkalmazásaink

Atlassian Alkalmazásaink szervesen beépülnek az Atlassian ökoszisztémába. Az Atlassian alapelve, hogy ne kényszerítse olyan funkciók megvásárlására felhasználókat, amelyekre nincs szükségük. Ezért először mindig egy alaprendszert telepítünk, amelyhez az Ön egyedi igényeinek megfelelő kiegészítőket választjuk ki. Mindegyik appot szenvedéllyel, ugyanakkor a legnagyobb gondossággal fejlesztettük. Elkötelezett hozzáállásunk eredménye, hogy az Atlassian az általunk fejlesztett Ultimate Permission Manager-t integrálta a Confluence-be.

7 000 000

app felhasználó

7000+

vállalati ügyfél

15+

év Atlassian tapasztalat

Adatai nálunk biztonságban vannak

Erre garancia, hogy aktívan részt veszünk az Atlassian legszigorúbb appbiztonsági programjaiban.

Cloud Fortified Apps Program

A Cloud Fortified Apps Program szolgálja ki a legnagyobb ügyfeleket, valamint azokat a szervezeteket, melyek az appokkal szemben üzletileg kritikusabb működési követelményeket támasztanak.

Marketplace Security Bug Bounty Program

A bug bounty program az egyik leghatékonyabb eszköze annak, hogy az alkalmazásokban és szolgáltatásokban utólag is fel lehessen deríteni a sebezhetőségeket.

Biztonsági önértékelési program

A biztonsági önértékelési program egy olyan együttműködés az Atlassiannal, amelynek célja a biztonságtudatosság növelése és a biztonsági gyakorlat tökéletesítése.

Atlassian Alkalmazásaink a Marketplace-en

Piacvezető produktivitási appjaink világszerte több millió Atlassian-felhasználó előtt nyitnak új lehetőségeket. Több mint 15 éves tapasztalatunk és több mint 7000 ügyfelünk – melyek között kisvállalkozások éppúgy megtalálhatók, mint a legnagyobb globális vállalatok – megalapozott tudást biztosítottak számunkra ahhoz, hogy megértsük és megoldjuk az Ön mindennapi kihívásait a legjobb ár-érték arányú Atlassian appokkal.

akik minket választottak

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írjon nekünk ügyfélportálunkon!