Atlassian Tanácsadás

Üzleti igények letisztázása? Confluence -, Jira -, IT Service Management implementálás? Migráció más rendszerekről?

Azért vagyunk, hogy segítsünk.

Kérdezzen bátran!

Hozza ki a legtöbbet Atlassian termékeiből

Atlassian Tanácsadás szolgáltatásunk teljes körű implementációs támogatást kínál, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki az Atlassian-termékekből. A telepítéstől a konfiguráláson és a testreszabáson át az integrációig végigkísérjük a teljes folyamaton, hogy biztosítsuk a zökkenőmentes átállást.

Rövidítse le a megtérülési időt

Használja ki teljes körű implementációs és konfigurációs szolgáltatásainkat, melyekkel maximalizálhatja működési hatékonyságát és a ROI-t. Használja ki a legmagasabb szintű Atlassian-partner mélyreható szakértelmét és a tudástranszfer terén nyújtott segítségét.

Tanúsított, feketeöves szakértők

Minden tanácsadónk rendelkezik valamilyen Atlassian tanúsítvánnyal, kiemelten a Jira és a Confluence termékek terén. Emellett magasan képzett ITSM-, ITIL- és felhőszakértőkkel is rendelkezünk. Tapasztalatainkra támaszkodik többek között a Magyar Államvasutak, a Richter Gedeon Nyrt. és az ingatlan.com is, hogy csak néhányat említsünk referencia-ügyfeleink közül.

Költségbarát megközelítés

Támaszkodjon szakértőink tudására, így biztos lehet abban, hogy az Ön termékei zökkenőmentesen és költséghatékonyan integrálódnak a napi munkafolyamatokba. Arra törekszünk, hogy mindent alap funkcionalitással valósítsunk meg, hogy a rendszer költséghatékony és könnyen kezelhető legyen.

Tudástranszfer  

A rendszert az Ön szakértőivel együtt telepítjük, és mindent el is magyarázunk, hogy később Ön is tudja kezelni. Igény esetén az Ön rendszergazdáival együtt dolgozva adjuk át gyakorlati tudásunkat.

Rugalmas, ügyfélközpontú megoldások

Értéknövelt szolgáltatások sorát kínáljuk. Segítünk az Atlassian termékek helyes konfigurálásában, valamint abban is, hogy azokat az Ön igényeihez alakítva a lehető legnagyobb üzleti előnyt hozhassa ki használatukból. Szakértő csapatunk biztosítja a személyre szabott tanácsadást, a zökkenőmentes implementálást és a felhőmigrációt.

Teljes körű szolgáltatás-portfólió

Az alábbi területeken tudunk segíteni:

  • Jira és Confluence megoldások bevezetése

  • Üzleti folyamatok elemzése és auditálása

  • Felhőmigráció

  • Üzletmenet-folytonosság

  • Egyedi konfigurációk

  • Infrastruktúra-optimalizálás

  • Projektmenedzsment és ITSM, ITIL v4 módszertannal

Transzparens projektmenedzsment

Tanácsadói projektjeinkhez szisztematikus és átlátható folyamatot alkalmazunk:

1.

Kapcsolat 

2.

Igényfelmérés

3.

Licencjavaslat és erőforrásbecslés

4.

Ajánlat

5.

Szerződés

6.

Képzés (opcionális)

7.

Implementálás

8.

Támogatás

Rólunk mondták

Commsignia
Atlassian migráció a felhőbe

Az alapos tervezés és az elhivatott munka eredményeként a migrációs projekt végig zökkenőmentesen haladt, az új rendszerünk időben elindult és hibátlanul működik. Ebben jelentős szerepet játszott a csapat szakértelme és tapasztalata, amely nagy segítségünkre volt a közös munkában. Az előre nem látható problémákra mindig igyekeztek gyors és elfogadható megoldást találni.

Szabó Róbert
IT System Administrator
Skálázható ügyféltámogatás képzés

Teljesen kezdőként csöppentem bele a képzésbe, és Károly teljesen érthetően adta át az anyagot! Olyan közeget teremtett, ahol tényleg úgy éreztem, hogy "nincsen buta kérdés". :)

Skálázható ügyféltámogatás képzés résztvevő
Agilis projektmenedzsment

Nem ez volt az első, amin részt vettem, és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó. Szakmailag felkészültek, segítőkészek. Ajánlom ezt a képzést mindenkinek, aki karrierjét szeretné fejleszteni projekt management vagy bármilyen területen, ahol szeretne elhelyezkedni, a Jira és Confluence lassan minden cég toolbox-ában bent lesz.

Santana Somogyi Lorena
Kollaboráció hatékonyan képzés

Kezdő és haladó felhasználóknak egyaránt hasznos fejtágítást kaptunk, bátran tehettünk fel kérdéseket, az oktató készséges és segítőkész volt. A gyakorlati feladatok hasznosak voltak, igyekeztek kitérni minden felhasználói aspektusra.

Kollaboráció képzés résztvevő
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlanám mindenkinek, aki szeretné átlátni jobban a JIRA alapvető működését, mert egy nagyon erős alapot biztosít a képzés!

Kelemen Ákos
Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagyon hasznos Jira adminisztrátoroknak.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagy segítség, könnyebbé teszi az életem.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Kompakt, gyors, szuper!

Jira Admin
Richter Gedeon Nyrt.
Atlassian Tanácsadás

2019-ben vezettünk be egy Jira és Confluence alapú PPM rendszert a Richternél, elsősorban a projektmenedzsment támogatására. A META-INF csapata professzionális támogatást nyújtott a bevezetés és üzemeltetés során, a bonyolultabb kérdéseinkre is mindig megoldást találtak.

Gondolovics Miklós
Head of IT PMO
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom! Egyszerűen, érthetően elmagyarázták a lényeget, gyakorlatiasan be is mutatták. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam, az előadók felkészültek voltak. Az előadás izgalmas volt, jól megtartotta a figyelmemet.

Jira Admin
Takarékbank Zrt.
BigPicture képzés

A képzés elejétől a végéig érdekes és érthető volt. A példák és feladatok remekül szemléltették a BigPicture működését és felhasználhatóságát. Az előadó végig fenntartotta a figyelmet, és folyamatosan lehetőséget biztosított rá, hogy kérdezzünk. Csak ajánlani tudom!

Földi Ákos
Infocomplex
Atlassian Tanácsadás

A META-INF segítségével vezettük be a Jira és Confluence rendszert. A közös munka hatékony és inspiráló volt, sokkal átláthatóbbak lettek a folyamataink, a szolgáltatási minőségünk sokat javult. Az SLA mérések és a Dashboard nagyban növelték a hatékonyságunkat.

Bóra Áron
Ügyvezető
BigPicture képzés

Kimondottan ajánlanám. Nagyon gyakorlatias és széles eszköztárat, átfogó szemléletmódot lehet kapni a képzés által.

BigPicture képzés résztvevő
Rufusz Computer Informatika Zrt.
Atlassian Tanácsadás

Több mint két éve dolgozunk a META-INF-el. Segítségükkel került bevezetésre a JSM, amellyel egységesítettük a cégcsoport IT hibabejelentéseit. Azóta számos hasonló projektben együttműködtünk velük. A META-INF végig magas szintű szakmai támogatást nyújtott.

Bertha Péter
IT Igazgató
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom a képzést mindazoknak a jira felhasználóknak, akik szeretnék megérteni a motorháztető alatti beállításokat és szeretnék készség szinten kezelni a rendszert.

Jira Admin

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írjon nekünk ügyfélportálunkon!