Atlassian megoldások a legjobb hazai szakértőktől

A legmagasabb szintű Atlassian megoldáspartner - költséghatékony, transzparens és megbízható.

7 000 000

app felhasználó

7000+

vállalati ügyfél

15+

év Atlassian tapasztalat

Pörgesse fel a digitális átalakulást

Vállalatát számos IT-megoldással támogatjuk a digitális átalakulás előmozdítása és a belső folyamatok racionalizálása érdekében. Atlassian Platinum Solution Enterprise partnerként új lehetőségeket tárunk fel, korszerűsítjük szolgáltatásait, és növeljük vállalata Versenyképességét.

Miért a META-INF szolgáltatásai?

Atlassian Platinum Solution Partner Enterprise minősítésünk garantálja, hogy kiemelkedő minőségű tanácsadási, értékesítési és műszaki szolgáltatásokat nyújtunk minden Atlassian-ügyfélnek a világ bármely pontján, vállalatmérettől és iparágtól függetlenül.

Platinum Marketplace Partnerként megfelelünk az Atlassian legmagasabb követelményeinek az Atlassian Cloud, az Atlassian Data Center, a Security at Atlassian és az Atlassian Marketplace programok terén is.

Használja ki több mint 8 tanúsított Atlassian-, felhő-, ITSM- és ITIL-tanácsadónk szakértelmét! Szakértő csapatunk személyre szabott tanácsadást, zökkenőmentes implementálást, konfigurálást és felhőmigrációt biztosít vállalatának.

Az ITSM Specialized Partnerek olyan szolgáltatásmenedzsment szakértők, akik mély ismeretekkel rendelkeznek az IT- és szolgáltatásnyújtási folyamatok terén, valamint az ITIL módszertanban és az Atlassian termékek vállalati ügyfelek számára történő bevezetésében.

akik minket választottak

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írjon nekünk ügyfélportálunkon!