Üdvözöljük a META-INF Demó oldalán!

Ezen az oldalon lehetősége van kipróbálni a META-INF által létrehozott élő demó megoldásokat. A demók közül néhány teljesen az alapértelmezett Atlassian megoldásokon alapul, mások pedig tartalmazzák az általunk vagy partnereink által fejlesztett Marketplace-en megtalálható alkalmazásokat is. Az alábbi szűrőket használhatja, hogy válasszon a helyi környezetben(on-premise) és a felhőalapú felhasználási esetek között, valamint szűkítse keresését a termékkategória kiválasztásával.

Ha kérdése lenne vagy segítségre van szüksége, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a support@metainf.atlassian.net címen, vagy egyszerűen nyisson meg egy Támogatási kérelmet a Vásárlói Portálunkon keresztül.
Szűrők törlése
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Felelősségi nyilatkozat
A demóoldal szolgáltatásainak használatával a Felhasználó elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el a META-INF adatvédelmi szabályzatának a https://www.meta-inf.hu/en/privacy-policy/ oldalon közzétett rendelkezéseit.

A Felhasználó kizárólag a META-INF termékek és megoldások tesztelése céljából jogosult ezen a demóoldalon és a kapcsolódó levelezőszerveren rendelkezésre álló szolgáltatásokat igénybe venni. Minden más felhasználás szigorúan tilos! Amennyiben a META-INF tudomására jut, hogy a Felhasználó a demóoldalt a fentiektől eltérő célokra használja, a META-INF fenntartja a jogot, hogy a Felhasználót eltiltsa a demóoldalon található szolgáltatások használatától. A demóoldal nem rendeltetésszerű használatából eredő minden követelés és egyéb következmény a Felhasználót terheli.

A META-INF által ezen a demóoldalon rendelkezésre bocsátott szolgáltatás használatával a Felhasználó kijelenti, és szavatolja, hogy rendelkezik minden szükséges engedéllyel, nyilatkozattal és egyéb jóváhagyással azoktól a személyektől, akiknek adatait a META-INF termékek és megoldások teszteléséhez felhasználja. A Felhasználó mentesíti a META-INF-et a harmadik felek engedélyeinek hiányából eredő követelések alól. A META-INF kizárja mindennemű felelősségét a harmadik felek által egyértelműen a Felhasználó magatartásának felróható okból felmerült követelései esetén

.A demóoldalt illetően a META-INF-et nem köti semmilyen szolgáltatási szint megállapodás (SLA), ezért a META-INF nem köteles bizonyos határidőn belül kijavítani a hibákat, és nem felel a demóoldal esetleges hibáiért sem.

A META-INF fenntartja a jogot, hogy a demóoldalon keresztül nyújtott szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül beszüntesse vagy a demóoldalt alaphelyzetbe állítsa, és a META-INF nem vállal felelősséget az ebből eredő esetleges adatvesztésért.

Kell egy kis segítség a META-INF appjaival kapcsolatban?
Írj bátran!

Szotyori Dániel

Head of Customer Support
support@metainf.atlassian.net