Jira projekt audit

Vértezze fel csapatát egy automatizált Jira projektdokumentációs megoldással!

Gyors és átfogó információk projekt auditokhoz

A META-INF Glass Project Documentation automatizálja a Jira projektdokumentációk létrehozását és frissítését. Mivel így kevesebb ezzel kapcsolatos teher hárul a Jira-adminisztrátorokra, gyorsabb lesz a felkészülés az auditokra, melyekhez átfogó, pontos és látványos riportokat készíthet.

Projekt audit kihívások

Auditálási kötelezettségek

A Jirát használó vállalatoknál gyakran van szükség folyamatdokumentációra az auditokhoz. Ha azonban ennek elkészítését nem automatizálják, és még a szükséges adatok is hiányoznak, az auditdokumentáció előállítása rengeteg időt és munkát igényel. Az audit kötelezettség teljesítéséhez szükséges projektdokumentáció összeállítása akár 40 órányi munkát is felemészthet.

Projektek manuális dokumentálása

A Jirában a manuális dokumentációkészítés lassú és nem dinamikus: azaz előfordulhat, hogy a frissítések nem kerülnek be az adott riportba. Emiatt gyakori, hogy a dokumentációt már a publikálás után azonnal frissíteni kell.

A META-INF megoldása a Jira-auditokra

Glass Project Documentation for Jira

A Glass Project Documentation for Jira az Atlassian termelékenységi appjainak élvonalát képviseli: automatizálja a manuális – ezért nehézkes – projektdokumentálási feladatokat, és naprakészen tartja a dokumentációt. Teljes körű projektinformációt ad a Jira-adminisztrátoroknak, felhasználóknak és auditoroknak egyaránt.

Mély szakértelem és tudástranszfer a legmagasabb szintű Atlassian-partnertől

Teljes körű támogatást biztosítunk az audittanácsadástól a megoldások implementálásán és az egyedi igények megvalósításán át a képzésig. Atlassian Platinum Enterprise partnerként új lehetőségeket tárunk fel Ön előtt, egyedivé tesszük szolgáltatásait, és hozzájárulunk vállalkozása növekedéséhez.

Ezt adja Önnek a Glass Project Documentation for Jira

Automatikus projekt dokumentáció auditokhoz

Ne vesztegesse idejét a Jira-projektek manuális dokumentálására. A Glass automatikusan és másodpercek alatt létrehozza a Jira projektkonfigurációk dokumentációját.

Exportálás PDF-be

A projektdokumentációt és a konfigurációs beállításokat egyaránt másodpercek alatt exportálhatja PDF-be (vagy Confluence-be), és egyetlen kattintással impozáns riportot adhat át az auditoroknak.

Mindig naprakész projekt dokumentáció

Az Atlassianhoz fejlesztett élvonalbeli termelékenységi eszközünkkel transzparenssé teheti Jira-projektkonfigurációit, és mindig naprakészen tarthatja projektdokumentációját.

Időt és energiát spórol a Jira adminisztrátoroknak

A projektdokumentáció létrehozásának automatizálása megkönnyíti az adminisztrátorok életét, és gyorsabbá teszi az auditálás előkészítését.

Miért META-INF?

Atlassian Platinum Solution Partner Enterprise minősítésünk garantálja, hogy kiemelkedő minőségű tanácsadási, értékesítési és műszaki szolgáltatásokat nyújtunk minden Atlassian-ügyfélnek a világ bármely pontján, vállalatmérettől és iparágtól függetlenül.

Platinum Marketplace Partnerként megfelelünk az Atlassian legmagasabb követelményeinek az Atlassian Cloud, az Atlassian Data Center, a Security at Atlassian és az Atlassian Marketplace programok terén is.

Használja ki több mint 8 tanúsított Atlassian-, felhő-, ITSM- és ITIL-tanácsadónk szakértelmét! Szakértő csapatunk személyre szabott tanácsadást, zökkenőmentes implementálást, konfigurálást és felhőmigrációt biztosít vállalatának.

Az ITSM Specialized Partnerek olyan szolgáltatásmenedzsment szakértők, akik mély ismeretekkel rendelkeznek az IT- és szolgáltatásnyújtási folyamatok terén, valamint az ITIL módszertanban és az Atlassian termékek vállalati ügyfelek számára történő bevezetésében.

Akik minket választottak

Rólunk mondták

Nekünk számít, hogy Ön mit gondol. Ossza meg véleményét velünk!

Commsignia
Atlassian migráció a felhőbe

Az alapos tervezés és az elhivatott munka eredményeként a migrációs projekt végig zökkenőmentesen haladt, az új rendszerünk időben elindult és hibátlanul működik. Ebben jelentős szerepet játszott a csapat szakértelme és tapasztalata, amely nagy segítségünkre volt a közös munkában. Az előre nem látható problémákra mindig igyekeztek gyors és elfogadható megoldást találni.

Szabó Róbert
IT System Administrator
Skálázható ügyféltámogatás képzés

Teljesen kezdőként csöppentem bele a képzésbe, és Károly teljesen érthetően adta át az anyagot! Olyan közeget teremtett, ahol tényleg úgy éreztem, hogy "nincsen buta kérdés". :)

Skálázható ügyféltámogatás képzés résztvevő
Agilis projektmenedzsment

Nem ez volt az első, amin részt vettem, és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó. Szakmailag felkészültek, segítőkészek. Ajánlom ezt a képzést mindenkinek, aki karrierjét szeretné fejleszteni projekt management vagy bármilyen területen, ahol szeretne elhelyezkedni, a Jira és Confluence lassan minden cég toolbox-ában bent lesz.

Santana Somogyi Lorena
Kollaboráció hatékonyan képzés

Kezdő és haladó felhasználóknak egyaránt hasznos fejtágítást kaptunk, bátran tehettünk fel kérdéseket, az oktató készséges és segítőkész volt. A gyakorlati feladatok hasznosak voltak, igyekeztek kitérni minden felhasználói aspektusra.

Kollaboráció képzés résztvevő
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlanám mindenkinek, aki szeretné átlátni jobban a JIRA alapvető működését, mert egy nagyon erős alapot biztosít a képzés!

Kelemen Ákos
Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagyon hasznos Jira adminisztrátoroknak.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagy segítség, könnyebbé teszi az életem.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Kompakt, gyors, szuper!

Jira Admin
Richter Gedeon Nyrt.
Atlassian Tanácsadás

2019-ben vezettünk be egy Jira és Confluence alapú PPM rendszert a Richternél, elsősorban a projektmenedzsment támogatására. A META-INF csapata professzionális támogatást nyújtott a bevezetés és üzemeltetés során, a bonyolultabb kérdéseinkre is mindig megoldást találtak.

Gondolovics Miklós
Head of IT PMO
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom! Egyszerűen, érthetően elmagyarázták a lényeget, gyakorlatiasan be is mutatták. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam, az előadók felkészültek voltak. Az előadás izgalmas volt, jól megtartotta a figyelmemet.

Jira Admin
Takarékbank Zrt.
BigPicture képzés

A képzés elejétől a végéig érdekes és érthető volt. A példák és feladatok remekül szemléltették a BigPicture működését és felhasználhatóságát. Az előadó végig fenntartotta a figyelmet, és folyamatosan lehetőséget biztosított rá, hogy kérdezzünk. Csak ajánlani tudom!

Földi Ákos
Infocomplex
Atlassian Tanácsadás

A META-INF segítségével vezettük be a Jira és Confluence rendszert. A közös munka hatékony és inspiráló volt, sokkal átláthatóbbak lettek a folyamataink, a szolgáltatási minőségünk sokat javult. Az SLA mérések és a Dashboard nagyban növelték a hatékonyságunkat.

Bóra Áron
Ügyvezető
BigPicture képzés

Kimondottan ajánlanám. Nagyon gyakorlatias és széles eszköztárat, átfogó szemléletmódot lehet kapni a képzés által.

BigPicture képzés résztvevő
Rufusz Computer Informatika Zrt.
Atlassian Tanácsadás

Több mint két éve dolgozunk a META-INF-el. Segítségükkel került bevezetésre a JSM, amellyel egységesítettük a cégcsoport IT hibabejelentéseit. Azóta számos hasonló projektben együttműködtünk velük. A META-INF végig magas szintű szakmai támogatást nyújtott.

Bertha Péter
IT Igazgató
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom a képzést mindazoknak a jira felhasználóknak, akik szeretnék megérteni a motorháztető alatti beállításokat és szeretnék készség szinten kezelni a rendszert.

Jira Admin

Kérdése van?
Jelezze felénk az űrlap kitöltésével!