META-INF

Evés. Alvás. Atlassian.

7 000 000

app felhasználó

7000+

vállalati ügyfél

15+

év Atlassian tapasztalat

Vállalatok, melyek a mi appjainkra építenek

A META-INF-ről
Platinum Solution Enterprise Partner és Platinum Marketplace Partner

Ragaszkodunk ahhoz, amiben szakértők vagyunk: az Atlassianhoz. Platinum Solution Enterprise Partnerek és Platinum Marketplace Partnerek vagyunk. Piacvezető Jira alkalmazásaink világszerte több millió Atlassian-felhasználó előtt nyitnak új lehetőségeket.

A termékfejlesztés mellett a legmagasabb szinten nyújtunk ügyfeleinknek Atlassian  tanácsadást, Jira és Confluence tanfolyamokat és támogatást.

Több mint 15 éves tapasztalatunkkal, több ezer vállalati ügyféllel és több millió felhasználóval szerzett tudásunk szilárd alapot ad, hogy megértsük és a legjobb értékű Atlassian-alkalmazásokkal megoldjuk mindennapi kihívásait.

Filozófiánk

Arra törekszünk, hogy igazi technológiai partnere legyünk Önnek – aki megbízható és hiteles. Minden feladatunknál az átláthatóságra és a költséghatékonyságra helyezzük a hangsúlyt. Minden esetben a KISS (Keep it Super Simple) elvet alkalmazzuk: célunk, hogy megtaláljuk a legegyszerűbb megoldást az Ön üzleti igényeihez igazodva. Bár megoldásaink egyszerűsége függ az Ön problémáinak összetettségétől, hiszünk abban, hogy az egyszerűségre törekvés az Ön érdeke is, ugyanis számos előnnyel jár. Például (hogy csak a legfontosabbakat említsük):

  • Gyorsabb és költséghatékonyabb lesz az implementálás

  • Kevesebb lesz a hibalehetőség

  • Csökken a humánerőforrás-igény

  • Nagyobb rugalmasságot ad, így gyorsabban reagál a változó igényekre, erre a képességre pedig - tapasztalataink szerint - előbb-utóbb mindenkinek szüksége lesz.

A META-INF története

2003

Megalakul a META-INF

A céget Tibor indította el, majd több mint egy évtizedig vezette egyedül. Attila 2014-ben csatlakozott a céghez.

2007

Megjelenik az Email This Issue for Jira (a.k.a. JETI)

Tibor egyedül fejlesztette az appot, és a támogatást is ő nyújtotta hozzá. 2012-ben érte el a felhasználók száma az 1700-at. A növekedés ekkor felgyorsult: 2015-ben már kb. 3000-en használták az appot.

2014

Első Atlassian Summit, amin mi részt vettünk

Nagyszerű érzés volt magyar partnerként részt venni egy ilyen jelentős Atlassian-rendezvényen.

2015

Első Magyar Atlassian Meetup

A META-INF megszervezi az első Magyar Atlassian Meetupot. Küldetésünk, hogy építsük és támogassuk a magyar Atlassian-közösséget, ezért 2015-től minden évben szervezünk három ingyenes meetupot.

2016

Első META-INF Atlassian Day

A META-INF Atlassian Day a magyarországi Atlassian Meetupokból nőtt ki. Célunk, hogy ez a meetupoknál átfogóbb rendezvény összehozza az Atlassian szerelmeseit. Mára Európa egyik legnagyobb Atlassian vonatkozású rendezvényévé nőtte ki magát, amelyre a világ minden tájáról érkeznek Marketplace-partnerek, hogy találkozzanak a résztvevőkkel.

2016

A META-INF Platinum Partner lesz, és megkapja az Atlassian Platinum Expert minősítést

Kedves META-INF csapat, örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a META-INF átment a Platinum teszteken, és mostantól jogosult az Atlassian Platinum Expert minősítésre. Az eredményeitekre különösen büszke vagyok. Nemcsak megfeleltetek, hanem kitüntetéssel feleltetek meg. Kérlek, olvassátok el, hogyan kommentálták eredményeiteket a kollégáim: "A META-INF a legerősebb eredményeket érte el, kilőtte a stadionból a Bitbucket-et, a Confluence HipChat Servert és a Dev Tools-t is. Hatalmas gratuláció a csapatnak az ütős válaszaikért." Jól olvastátok: a fordulóban részt vevő 7 szakértő közül ti értétek el a legmagasabb pontszámot. Ez valóban, tényleg kiemelkedő. Alig várom, hogy Budapesten lehessek veletek, és meghívhassalak benneteket egy italra, hogy közösen ünnepeljük meg ezt a megérdemelt díjat. Cheers, Vladimir Cavalcanti, Atlassian Channel Manager

2018

A META-INF csatlakozik a Pledge 1% közösséghez

Tudásunkat és tapasztalatunkat felajánljuk a nemes célokat szolgáló csapatoknak. Ők ingyenesen élvezhetik az Atlassian hatékonyságnövelő erejét.

2019

A META-INF először nyeri el Az Év Intelligens Vállalata díjat

A díjat a MensaHungarIQa versenyén lehet elnyerni. Az induló vállalatot képviselő csapat tagjainak a legmagasabb intelligencia-átlagot kell elérniük a verseny két fordulójában.

2020

A META-INF először kapja meg Bisnode (Dun & Bradstreet) AAA minősítésű tanúsítványát

Pénzügyileg stabil cég a Bisnode minősítés szerint.

2020

A META-INF felvásárolja a CodeCanvas-t

Örömmel jelentjük be, hogy felvásároltuk a CodeCanvast, szoftver minőségbiztosítással foglalkozó céget, és a Glass Project Documentation for Jira alkalmazás készítőjét.

2022

A META-INF Atlassian Platinum Marketplace Partner lesz

A Platinum szint az Atlassian platformba való legmagasabb szintű befektetést és az Atlassian stratégiához való maximális igazodást ismeri el.

2022

A magyar Atlassian-közösség eléri az 1000 főt

Egyedülálló közösségünk segíthet Önnek és csapatának, hogy a legtöbbet hozza ki az Atlassian termékekből.

2023

Atlassian ITSM Specializáció

Az ITSM Specialized Partnerek olyan szolgáltatásmenedzsment szakértők, akik mély ismeretekkel rendelkeznek az IT- és szolgáltatásnyújtási folyamatok terén, valamint az ITIL módszertanban és az Atlassian termékek vállalati ügyfelek számára történő bevezetésében.

Rólunk mondták

Nekünk számít, hogy Ön mit gondol. Ossza meg véleményét velünk!

Commsignia
Atlassian migráció a felhőbe

Az alapos tervezés és az elhivatott munka eredményeként a migrációs projekt végig zökkenőmentesen haladt, az új rendszerünk időben elindult és hibátlanul működik. Ebben jelentős szerepet játszott a csapat szakértelme és tapasztalata, amely nagy segítségünkre volt a közös munkában. Az előre nem látható problémákra mindig igyekeztek gyors és elfogadható megoldást találni.

Szabó Róbert
IT System Administrator
Skálázható ügyféltámogatás képzés

Teljesen kezdőként csöppentem bele a képzésbe, és Károly teljesen érthetően adta át az anyagot! Olyan közeget teremtett, ahol tényleg úgy éreztem, hogy "nincsen buta kérdés". :)

Skálázható ügyféltámogatás képzés résztvevő
Agilis projektmenedzsment

Nem ez volt az első, amin részt vettem, és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó. Szakmailag felkészültek, segítőkészek. Ajánlom ezt a képzést mindenkinek, aki karrierjét szeretné fejleszteni projekt management vagy bármilyen területen, ahol szeretne elhelyezkedni, a Jira és Confluence lassan minden cég toolbox-ában bent lesz.

Santana Somogyi Lorena
Kollaboráció hatékonyan képzés

Kezdő és haladó felhasználóknak egyaránt hasznos fejtágítást kaptunk, bátran tehettünk fel kérdéseket, az oktató készséges és segítőkész volt. A gyakorlati feladatok hasznosak voltak, igyekeztek kitérni minden felhasználói aspektusra.

Kollaboráció képzés résztvevő
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlanám mindenkinek, aki szeretné átlátni jobban a JIRA alapvető működését, mert egy nagyon erős alapot biztosít a képzés!

Kelemen Ákos
Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagyon hasznos Jira adminisztrátoroknak.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagy segítség, könnyebbé teszi az életem.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Kompakt, gyors, szuper!

Jira Admin
Richter Gedeon Nyrt.
Atlassian Tanácsadás

2019-ben vezettünk be egy Jira és Confluence alapú PPM rendszert a Richternél, elsősorban a projektmenedzsment támogatására. A META-INF csapata professzionális támogatást nyújtott a bevezetés és üzemeltetés során, a bonyolultabb kérdéseinkre is mindig megoldást találtak.

Gondolovics Miklós
Head of IT PMO
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom! Egyszerűen, érthetően elmagyarázták a lényeget, gyakorlatiasan be is mutatták. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam, az előadók felkészültek voltak. Az előadás izgalmas volt, jól megtartotta a figyelmemet.

Jira Admin
Takarékbank Zrt.
BigPicture képzés

A képzés elejétől a végéig érdekes és érthető volt. A példák és feladatok remekül szemléltették a BigPicture működését és felhasználhatóságát. Az előadó végig fenntartotta a figyelmet, és folyamatosan lehetőséget biztosított rá, hogy kérdezzünk. Csak ajánlani tudom!

Földi Ákos
Infocomplex
Atlassian Tanácsadás

A META-INF segítségével vezettük be a Jira és Confluence rendszert. A közös munka hatékony és inspiráló volt, sokkal átláthatóbbak lettek a folyamataink, a szolgáltatási minőségünk sokat javult. Az SLA mérések és a Dashboard nagyban növelték a hatékonyságunkat.

Bóra Áron
Ügyvezető
BigPicture képzés

Kimondottan ajánlanám. Nagyon gyakorlatias és széles eszköztárat, átfogó szemléletmódot lehet kapni a képzés által.

BigPicture képzés résztvevő
Rufusz Computer Informatika Zrt.
Atlassian Tanácsadás

Több mint két éve dolgozunk a META-INF-el. Segítségükkel került bevezetésre a JSM, amellyel egységesítettük a cégcsoport IT hibabejelentéseit. Azóta számos hasonló projektben együttműködtünk velük. A META-INF végig magas szintű szakmai támogatást nyújtott.

Bertha Péter
IT Igazgató
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom a képzést mindazoknak a jira felhasználóknak, akik szeretnék megérteni a motorháztető alatti beállításokat és szeretnék készség szinten kezelni a rendszert.

Jira Admin

META-INF csapat

Csapatunk a META-INF egyik alappillére. Kiváló csapatmunka nélkül nem tölthetnénk be vezető szerepet az Atlassian-ökoszisztémában.

Tibor Hegyi
Hegyi Tibor
Founder & co-CEO
Attila Gáspár
Gáspár Attila
co-CEO
Márk Szabó
Szabó Márk
Head of DevOps
László Sziács
Sziács László
Head of Consulting
Dániel Szotyori
Szotyori Dániel
Customer Support Team Lead & Product Owner
Mátyás Utasi
Utasi Mátyás
Atlassian Solution Advisor
Eszter Kecskés D.
Kecskés D. Eszter
Atlassian Solution Advisor

Amire büszkék vagyunk

Atlassian ITSM Specializáció
2023
Az év intelligens vállalata 1. helyezett
2019, 2021, 2023
Az év Atlassian Partnere
2023
Platinum Marketplace Partner
2022
Leginnovatívabb partner
2022
Bisnode AAA minősítés
2020, 2021, 2022
Platinum Solution Partner Enterprise
2016
Legjobb kiegészítő:
Bug Watcher
2012
Pledge 1%-tagság
Scale Impact-tagság
Irodánk a budapesti Science Parkban található; ugorjon be hozzánk bármikor egy kávéra!
Csapatunk részt vesz szinte minden nagyobb magyarországi maraton és Iron Man versenyen. Azoknak a kollégáknak pedig, akik nem sportolnak, még mindig ott van szurkolás lehetősége. Ha látja a nevünket, köszönjön ránk!

Partnereink

Ismerje meg viszonteladói és technológiai partnereinket a világ minden tájáról.

Akik mindenhová elviszik appjaink hírét

Appjainkat, például az Email This Issue for Jira-t vagy a Content Exporter for Confluence-t válogatott cégek képviselik, és értékesítik az ügyfeleknek.

Technológiai partnerek

A technológiai partnereink által fejlesztett Atlassian Marketplace alkalmazásokhoz célzott helyi képzést és támogatást biztosítunk.

Legyünk partnerek!

Csatlakozzon partnerprogramunkhoz, és legyen részese annak a közösségnek, amely az Atlassian-univerzum jövőjét alakítja! A META-INF partnereként olyan exkluzív erőforrásokhoz és támogatáshoz férhet hozzá, amelyek segítik vállalkozása növekedését, azt, hogy kivételes megoldásokat nyújthasson ügyfeleinek. Építsünk együtt izgalmas dolgokat!