Atlassian Képzés

Jira tanfolyam, Confluence tanfolyam és egyéb Atlassian témájú tréningek, melyek adminisztrátorok és felhasználók előtt is feltárják az Atlassian termékek valódi értékeit.
A META-INF FAR regisztrációs száma: B/2020/005584

Kérdezzen bátran!

Rövidítse le a tanulási időt és növelje produktivitását

Atlassian képzéseinkkel hozzásegítjük csapatát a szükséges készségek elsajátításához. A kurzusok olyan tudást adnak, amellyel a lehető legtöbbet hozhatja ki Atlassian-eszközeiből. Lehet kezdő az Atlassian-szoftverek használatában, de lehet akár tudását bővíteni vágyó profi is, tapasztalt oktatóink segítenek, hogy lerövidítse tanulási görbéjét, és javítsa szervezete termelékenységét.

Full-stack képzési portfólió

Agilis projektmenedzsment, kollaboráció, ügyféltámogatási rendszerek, végfelhasználói és rendszergazdai Jira-képzések. A kurzusok tartalmát több éves tanácsadói tapasztalatunkra építve folyamatosan frissítjük, hogy a népszerű és aktuális témák kerüljenek a középpontba. Így mindenki megtalálhatja a tudásszintjéhez és érdeklődéséhez leginkább illeszkedő képzést.

Product Mastering for Email This Issue for Jira

Eltérő tudásszinten álló adminisztrátorai mind csatlakozhatnak az Email This Issue for Jira gyártói képzésünkhöz, hogy kiaknázhassák az app valódi értékét. Legyen mestere az e-mailek feldolgozásának a Jirában:

  • Alapképzés kezdő app-adminisztrátoroknak

  • Haladó képzés a tudás elmélyítéséhez

  • Egyedi képzés az Ön igényeire szabva

Egyéni képzések az Ön igényeire szabva

Képzéseink előre egyeztetett időpontokban és helyszíneken zajlanak, de igazodunk az egyéni igényekhez is. Emellett vállaljuk egyedi online képzések és webinárok megtartását. Képezze ki csapatát a lehető legrövidebb idő alatt a legkorszerűbb szakmai ismeretekre!

Rólunk mondták

Nézze meg, mit mondanak ügyfeleink!

Commsignia
Atlassian migráció a felhőbe

Az alapos tervezés és az elhivatott munka eredményeként a migrációs projekt végig zökkenőmentesen haladt, az új rendszerünk időben elindult és hibátlanul működik. Ebben jelentős szerepet játszott a csapat szakértelme és tapasztalata, amely nagy segítségünkre volt a közös munkában. Az előre nem látható problémákra mindig igyekeztek gyors és elfogadható megoldást találni.

Szabó Róbert
IT System Administrator
Skálázható ügyféltámogatás képzés

Teljesen kezdőként csöppentem bele a képzésbe, és Károly teljesen érthetően adta át az anyagot! Olyan közeget teremtett, ahol tényleg úgy éreztem, hogy "nincsen buta kérdés". :)

Skálázható ügyféltámogatás képzés résztvevő
Agilis projektmenedzsment

Nem ez volt az első, amin részt vettem, és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó. Szakmailag felkészültek, segítőkészek. Ajánlom ezt a képzést mindenkinek, aki karrierjét szeretné fejleszteni projekt management vagy bármilyen területen, ahol szeretne elhelyezkedni, a Jira és Confluence lassan minden cég toolbox-ában bent lesz.

Santana Somogyi Lorena
Kollaboráció hatékonyan képzés

Kezdő és haladó felhasználóknak egyaránt hasznos fejtágítást kaptunk, bátran tehettünk fel kérdéseket, az oktató készséges és segítőkész volt. A gyakorlati feladatok hasznosak voltak, igyekeztek kitérni minden felhasználói aspektusra.

Kollaboráció képzés résztvevő
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlanám mindenkinek, aki szeretné átlátni jobban a JIRA alapvető működését, mert egy nagyon erős alapot biztosít a képzés!

Kelemen Ákos
Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagyon hasznos Jira adminisztrátoroknak.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagy segítség, könnyebbé teszi az életem.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Kompakt, gyors, szuper!

Jira Admin
Richter Gedeon Nyrt.
Atlassian Tanácsadás

2019-ben vezettünk be egy Jira és Confluence alapú PPM rendszert a Richternél, elsősorban a projektmenedzsment támogatására. A META-INF csapata professzionális támogatást nyújtott a bevezetés és üzemeltetés során, a bonyolultabb kérdéseinkre is mindig megoldást találtak.

Gondolovics Miklós
Head of IT PMO
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom! Egyszerűen, érthetően elmagyarázták a lényeget, gyakorlatiasan be is mutatták. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam, az előadók felkészültek voltak. Az előadás izgalmas volt, jól megtartotta a figyelmemet.

Jira Admin
Takarékbank Zrt.
BigPicture képzés

A képzés elejétől a végéig érdekes és érthető volt. A példák és feladatok remekül szemléltették a BigPicture működését és felhasználhatóságát. Az előadó végig fenntartotta a figyelmet, és folyamatosan lehetőséget biztosított rá, hogy kérdezzünk. Csak ajánlani tudom!

Földi Ákos
Infocomplex
Atlassian Tanácsadás

A META-INF segítségével vezettük be a Jira és Confluence rendszert. A közös munka hatékony és inspiráló volt, sokkal átláthatóbbak lettek a folyamataink, a szolgáltatási minőségünk sokat javult. Az SLA mérések és a Dashboard nagyban növelték a hatékonyságunkat.

Bóra Áron
Ügyvezető
BigPicture képzés

Kimondottan ajánlanám. Nagyon gyakorlatias és széles eszköztárat, átfogó szemléletmódot lehet kapni a képzés által.

BigPicture képzés résztvevő
Rufusz Computer Informatika Zrt.
Atlassian Tanácsadás

Több mint két éve dolgozunk a META-INF-el. Segítségükkel került bevezetésre a JSM, amellyel egységesítettük a cégcsoport IT hibabejelentéseit. Azóta számos hasonló projektben együttműködtünk velük. A META-INF végig magas szintű szakmai támogatást nyújtott.

Bertha Péter
IT Igazgató
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom a képzést mindazoknak a jira felhasználóknak, akik szeretnék megérteni a motorháztető alatti beállításokat és szeretnék készség szinten kezelni a rendszert.

Jira Admin

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írjon nekünk ügyfélportálunkon!

Ügyfélfogadás előre egyeztetett időpontban!

Tel.: +36 70 385 6400
Email: info@meta-inf.hu