Email This Issue for Jira

Híd a Jira és az e-mail között.

Hagyja, hogy felhasználói és ügyfelei azt használják, amit már szeretnek: az e-mailt és a Jira Service Managementet

Könnyítse meg ügyfelei életét e-mailre épülő kommunikáción keresztül. Javítsa help desk csapata produktivitását azzal, hogy lehetővé teszi számukra: a Jira elhagyása nélkül fogadhassanak és válaszolhassanak meg e-maileket. Lássa el naprakész információkkal az érintetteket úgy, hogy közben nem árasztja el őket felesleges információkkal.

Főbb jellemzők

Jira hibajegyek e-mailben

Az Email This Issue segít abban is, hogy egyszerűen, e-mailben oszthassa meg a hibajegyeket, kommenteket a csapattagokkal, ügyfelekkel vagy más érintettekkel. Néhány kattintással küldhet olyan e-mailt, amely tartalmazza egy ügy minden lényeges részletét, például az összefoglalót, a probléma leírását, a mellékleteket, a megjegyzéseket és így tovább.

Hozzon létre Jira hibajegyeket automatikusan e-mailekből

Az Email This Issue tartalmaz egy ún. 'Mail Handler' funkciót, amellyel Jira-ügyeket hozhat létre bejövő e-mailekből. Az app képes reguláris kifejezések segítségével automatikusan kivonni a releváns információkat e-mailből, például a probléma összefoglalóját, leírását, mellékleteit és akár egyéni mezőket is.

Tegye hatékonyabbá informatikai ügyfélszolgálatát

Az Email This Issue különösen jól jön azoknak a támogatást nyújtó csapatoknak, melyekhez rengeteg e-mail érkezik. Az app ugyanis amellett, hogy időt takaríthat meg, csökkentheti az emberi hibák kockázatát is. A levélkezelő (Mail Handler) rugalmasan támogatja a munkafolyamatokat, mert jól konfigurálható különböző típusú e-mailek kezelésére és a különböző Jira-projektekhez kapcsolódó ügyek létrehozására.

Formálja e-mailjeit saját igényeihez

Az e-mailek tartalmát és formázását is igényeinek megfelelően szabhatja testre HTML-en keresztül, valamint bizonyos Jira eseményekhez automatikusan kiküldésre kerülő e-mail értesítéseket rendelhet. Választhat az előre elkészített sablonok közül, de létrehozhat saját sablonokat is, melyeket később szintén felhasználhat.

Használja ki a legfontosabb előnyöket!

Javítsa a szolgáltatás menedzsmentet egy Jirán belüli e-mail csatornával

Járjon felhasználói kedvében azzal is, hogy lehetővé teszi számukra a kedvenc kommunikációs csatornájuk használatát

Kommunikáljon ügyfeleivel úgy, hogy ők ne kényszerüljenek a Jira használatára, és hogy Ön se áldozza fel a produktivitását

Elérhető  Data Center és Cloud verzióban is

Bővítse a Jirát fejlett e-mail funkciókkal

Vállalatok, melyek az Email This Issue-t választották

Rólunk mondták

Nekünk számít, hogy Ön mit gondol. Ossza meg véleményét velünk!

Commsignia
Atlassian migráció a felhőbe

Az alapos tervezés és az elhivatott munka eredményeként a migrációs projekt végig zökkenőmentesen haladt, az új rendszerünk időben elindult és hibátlanul működik. Ebben jelentős szerepet játszott a csapat szakértelme és tapasztalata, amely nagy segítségünkre volt a közös munkában. Az előre nem látható problémákra mindig igyekeztek gyors és elfogadható megoldást találni.

Szabó Róbert
IT System Administrator
Skálázható ügyféltámogatás képzés

Teljesen kezdőként csöppentem bele a képzésbe, és Károly teljesen érthetően adta át az anyagot! Olyan közeget teremtett, ahol tényleg úgy éreztem, hogy "nincsen buta kérdés". :)

Skálázható ügyféltámogatás képzés résztvevő
Agilis projektmenedzsment

Nem ez volt az első, amin részt vettem, és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó. Szakmailag felkészültek, segítőkészek. Ajánlom ezt a képzést mindenkinek, aki karrierjét szeretné fejleszteni projekt management vagy bármilyen területen, ahol szeretne elhelyezkedni, a Jira és Confluence lassan minden cég toolbox-ában bent lesz.

Santana Somogyi Lorena
Kollaboráció hatékonyan képzés

Kezdő és haladó felhasználóknak egyaránt hasznos fejtágítást kaptunk, bátran tehettünk fel kérdéseket, az oktató készséges és segítőkész volt. A gyakorlati feladatok hasznosak voltak, igyekeztek kitérni minden felhasználói aspektusra.

Kollaboráció képzés résztvevő
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlanám mindenkinek, aki szeretné átlátni jobban a JIRA alapvető működését, mert egy nagyon erős alapot biztosít a képzés!

Kelemen Ákos
Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagyon hasznos Jira adminisztrátoroknak.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Nagy segítség, könnyebbé teszi az életem.

Jira Admin
Glass Project Documentation for Jira

Kompakt, gyors, szuper!

Jira Admin
Richter Gedeon Nyrt.
Atlassian Tanácsadás

2019-ben vezettünk be egy Jira és Confluence alapú PPM rendszert a Richternél, elsősorban a projektmenedzsment támogatására. A META-INF csapata professzionális támogatást nyújtott a bevezetés és üzemeltetés során, a bonyolultabb kérdéseinkre is mindig megoldást találtak.

Gondolovics Miklós
Head of IT PMO
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom! Egyszerűen, érthetően elmagyarázták a lényeget, gyakorlatiasan be is mutatták. A kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam, az előadók felkészültek voltak. Az előadás izgalmas volt, jól megtartotta a figyelmemet.

Jira Admin
Takarékbank Zrt.
BigPicture képzés

A képzés elejétől a végéig érdekes és érthető volt. A példák és feladatok remekül szemléltették a BigPicture működését és felhasználhatóságát. Az előadó végig fenntartotta a figyelmet, és folyamatosan lehetőséget biztosított rá, hogy kérdezzünk. Csak ajánlani tudom!

Földi Ákos
Infocomplex
Atlassian Tanácsadás

A META-INF segítségével vezettük be a Jira és Confluence rendszert. A közös munka hatékony és inspiráló volt, sokkal átláthatóbbak lettek a folyamataink, a szolgáltatási minőségünk sokat javult. Az SLA mérések és a Dashboard nagyban növelték a hatékonyságunkat.

Bóra Áron
Ügyvezető
BigPicture képzés

Kimondottan ajánlanám. Nagyon gyakorlatias és széles eszköztárat, átfogó szemléletmódot lehet kapni a képzés által.

BigPicture képzés résztvevő
Rufusz Computer Informatika Zrt.
Atlassian Tanácsadás

Több mint két éve dolgozunk a META-INF-el. Segítségükkel került bevezetésre a JSM, amellyel egységesítettük a cégcsoport IT hibabejelentéseit. Azóta számos hasonló projektben együttműködtünk velük. A META-INF végig magas szintű szakmai támogatást nyújtott.

Bertha Péter
IT Igazgató
Jira adminisztrátoroknak képzés

Ajánlom a képzést mindazoknak a jira felhasználóknak, akik szeretnék megérteni a motorháztető alatti beállításokat és szeretnék készség szinten kezelni a rendszert.

Jira Admin