Page tree

We have Atlassian knowledge worth spreading

Termékek

Jira Email This Issue

A JETI segítségével külső felhasználókkal e-mail csatornán keresztül kommunikálhat, és minden változást a Jira-ban követhet végig, legyen szó akár egy kiküldött értesítésről, vagy egy felhasználó által küldött e-mail válaszról.

Content Exporter

Az első és egyetlen export kiegészítő, mely támogatja a Confluence Cloud-ot. Segítségével egy kattintással exportálhatóak az oldalak PDF és Word DOC formátumba.

Bug Watcher

Fokozza a hatékonyságot a fontos Jira feladatok, vagy akár teljes Jira projektek változásainak nyomkövetésével. Az egyes értesítések finomhangolásával, csak az igazán fontos eseményekről érkeznek értesítések.

Odoo Confluence Connector

Kösse össze Confluence oldalait közvetlenül az Odoo ERP/CRM-ben tárolt adataival, élő, dinamikus linkek segítségével!

Szolgáltatások

Tanácsadás

Confluence, Jira, Service Desk bevezetés? Migráció más rendszerekről? A telepítéstől, az üzleti folyamatok kialakításán át az egyedi igények megvalósításáig támogatjuk ügyfeleinket az Atlassian termékek teljes életciklusában.

Oktatás

Legyen szó agilis projektmenedzsmentről, kollaborációról, ügyféltámogató rendszerekről, végfelhasználókról vagy akár adminisztrátorokról, az egyes témakörökre kialakított oktatási tematikáink segítségével rendkívül felgyorsulnak a termékek megismerésének kezdeti lépései.

Támogatás

Eseti és rendszeres alapon is segítünk a felmerülő kérdésekben, legyen szó akár egy eldugott opcióról a Jira adminisztrációs felületen vagy egy teljes Confluence cluster üzemeltetéséről.

Egyedi fejlesztések

Amikor már az Atlassian Marketplace sem elegendő, speciális igényeit egyedi, testreszabott bővítmények fejlesztésével váltjuk valóra.

Licencek

A META-INF Kft.-nél lehetősége nyílik tetszőleges Atlassian termék és a Marketplace-n forgalmazott bővítmények licencének megvásárlásra.
Ezáltal ugyanúgy élvezheti az Atlassian által biztosított jogokat és támogatást, mintha közvetlenül náluk vásárolt volna.
Kérje kedvező árajánlatunkat, hogy megismerhesse milyen ingyenes többletszolgáltatásokat nyújtunk a licencekhez.

Rólunk

A META-INF Kft. 2007-ben, Magyarországon először, Európában pedig az elsők között lépett partneri kapcsolatba az Atlassiannal, és szerezte meg a legmagasabb elérhető szintű "Atlassian Solution Partner Enterprise" minősítést.

Cégünk kizárólagosan Atlassian szoftver specialista. Így tudjuk garantálni, hogy szakértő csapatunk a legmagasabb szakmai szintet biztosítsa, akár bevezetés, oktatás, fejlesztés, tanácsadás témájában fordul hozzánk.

Legfontosabb és kizárólagos célunk, hogy ügyfeleinknek az Atlassian termékeire vonatkozó szolgáltatások teljes körét nyújtsuk.

Partnereink


Kapcsolat

Szívesen állunk rendelkezésére email-ben vagy telefonon, ha bármilyen kérdése
van szolgáltatásainkkal vagy bármely Atlassian-termékkel kapcsolatban.
+36 30 515 4464
info@meta-inf.hu