A NAGY
Produktivitás Körkép: E-book

Megjelent Magyarország első reprezentatív kutatása a vállalati hatékonyságról

Követhetetlen projektek, elakadó üzenetek, egymás mellett elbeszélő kollégák. Hogyan sorvasztja el a hatékony munkát és az innovatív szellemet a kollaboráció, a kommunikáció és a tudásmegosztás hiánya?

Erre ad választ a produktivitás mindennapi anomáliáit és fejlesztési pontjait feltáró kutatásunk és a belőle készült, ingyenesen letölthető E-book.

Letöltöm az E-bookot

A Kutatásról

Magyarország első produktivitás körképében 1000 fehérgalléros dolgozó mondja el, hogyan látja saját munkáját és cége működését egy olyan világban, ahol a technológia kéznél van, de gyakran mégsem használják.

Az országos felmérését az NRC piackutatóval közösen végeztük 2024 februárjában. Kérdéseinkre 20-65 éves, szellemi munkát végző dolgozók válaszoltak, a hazai vállalati spektrumot szinte teljes szélességében lefedő 15 iparágból.

Letöltöm az E-bookot

Az eredményeket egy terjedelmében és szempontrendszerében is átfogó, 35 oldalas E-bookban foglaltuk össze – rengeteg adattal, grafikonnal, elemzéssel és a feltárt problémákra adott javaslatokkal. A könyv ingyen letölthető.

Érdeklik a részletek?

Töltse le az E-Bookot!