Medvey Tamás Atlassian expert

Medvey Tamás

Atlassian tanácsadó

4 bejegyzés | 1 képzés

A közszférában töltött majdnem 10 évet különböző online rendszerek bevezetésével, felhasználói igények kielégítésével hazai és Európai Uniós nemzetközi projektek kapcsán. A META-INF csapatát 2016 óta erősíti rendezvényeken, 2019 óta pedig mint szakértő, akinek az egyik fő szakterülete az Atlassian felhő alapú szolgáltatásai. Rendszeres előadó Atlassian rendezvényeken.

Képzései:

A szerző bejegyzései:

 • meta-inf 16 atlassian meetup

  Ilyen volt a 16. Atlassian Meetup

  Medvey Tamás Atlassian expert
  Medvey Tamás
  |
  2020.11.24.

  Idén rendhagyó feltételek között rendeztük meg, immár tizenhatodik alkalommal az Atlassian meetupunkat, amin a négy előadást több mint 190-en követtek végig online.
  Eredetileg limitált offline közegben szerettük volna megtartani a rendezvényt, amit természetesen online közvetítettünk volna, azonban nem minden alakult a tervek szerint.

  Tovább olvasom >
 • 5 ok a felhőbe költözéshez

  5 ok a felhőbe költözéshez

  Medvey Tamás Atlassian expert
  Medvey Tamás
  |
  2021.02.16.

  A felhő vs. saját eszköz költséghatékonyságának meghatározása nehéz feladat, mivel a költségek nem mindig láthatóak azonnal. Például, ha a havi előfizetést vizsgáljuk a szoftvervásárlással szemben, a felhő általában drágábbnak tűnik. De ha a hosszútávú összképet nézzük, akkor a felhővel sok esetben pénzt tudunk megtakarítani. Nézzük meg, hogyan!

  Tovább olvasom >