Csatlakozz hozzánk, és legyél egy kicsi, de hatékony csapat egyik kulcsembere!

Cégünk 2005-ben alakult, akkor még egy fővel, Európában az elsők között Atlassian partnerként, amelyből mára az európai régióban is ritka Platinum Solution Partner Enterprise minősítést elért partnerévé nőtte ki magát. Minden, amit itt találsz, azt minőségi termékekkel és kétkezi munkával értük el. Soha nem vettünk fel se hitelt, se befektetője nem volt a cégnek. Ennek megfelelően teljesen a magunk urai vagyunk és úgy dolgozunk, ahogy az az értékeinkkel összhangban van: hosszútávon gondolkodva, a csapatot helyezve az első helyre, a tudást értékelve.

Sikereink egy részét minden évben nemes célra ajánljuk fel. Ilyen volt például a HEROSZ alapítványnak és az Autonómia alapítványnak nyújtott közel 2,5 millió Ft értékű szoftvere, tervezés és bevezetés. A történetekért csekkold le a videókat!

Backend/Full-stack fejlesztő és Tesztautomatizáló szakember

Atlassian szakértők vagyunk, szenvedélyesen hiszünk abban, hogy a Jira, Confluence, és egyéb termékek minden csapat számára nagy segítséget jelentenek a mindennapokban. A mottónk is ez: Atlassian tudás szívvel-lélekkel. Ennek szellemében Atlassian-appokat fejlesztünk Jira-hoz és Confluence-hez termékfejlesztéses környezetben és attitűddel.

Hiszünk abban, hogy az agilis módszertanok jól illeszkednek a munkánkhoz. Sok erőt fordítunk a Scrum és Kanban sikeres alkalmazására, a tudatos szoftverfejlesztés nálunk alapvetés. Törekedünk a szakmai tökéletességre a Software Craftsmanship filozófiája alapján, a clean code, clean architektúra és a többszintű automatizált tesztelés a munkafolyamataink szerves része, ahogyan a pair programming és a code reviewk is. Üdvözöljük, és teret engedünk az innovációnak, az ownership szemléletben és a motiváció fontosságában hiszünk.

Termékeink cloud és on-premise változatban készülnek, változatos technológiai stacken, erős CI/CD, DevOps alapokra és Amazon AWS Cloud infrastruktúrára építve. Ezen technológiák megismerése és használata minden fejlesztőnk számára lehetőség.

Szeretnél egy ilyen környezetben szoftverfejlesztőként dolgozni, vagy kódolóból fejlesztővé fejlődni, és megtanulni, hogy mi a kettő között a különbség? Kiváncsi vagy, mit jelent a "működik" és mit a "kész"? Megtapasztalnád, mit jelent több millió végfelhasználó munkáját támogatni? Velünk megteheted, megtudhatod, csak egyetlen követelménynek kell megfelelned: ugyanolyan szenvedélyesen szeresd a munkádat, legyél éhes a tanulásra, ahogyan mi is nap mint nap dolgozunk. A többi már csak rajtunk múlik.

Ha neked is fontosak a fenti fogalmak, ha te is így képzeled el a világot, tetszik, amit olvastál, és készen állsz a váltásra, beszéljünk! Szánj 15 percet az idődből, hogy kiderüljön, érdemes-e jobban megismerkednünk.

Jelentkezés

Esetleg nincs jelenleg olyan pozíció, ami úgy érzed, hogy neked szólna?

Kreatív, tehetséges embereket mindig keresünk! Küldd el az önéletrajzodat, és felvesszük veled a kapcsolatot!

Jelentkezés

A csapat és cég számokban

 • Csapat létszáma 28 fő
 • A csapattagok életkora: 21-47 év
 • 1. cél: A csapatok hatékonyságának növelése
 • 6,5 millió addon felhasználó, 7000+ cég

Iroda és helyszín

Munkaidő

 • Törzsidő: 10-16 óra között
 • Home office: heti 2 nap

Felszereltség

 • Notebook, két monitor, internet, darts tábla, bicajtároló & zuhanyzó
 • Amit kérsz a hatékony munkavégzéshez

Az interjú menete

 • Mi a személyes és közös élményekben hiszünk, így ha az önéletrajzod alapján jól illesz a pozícióhoz, akkor először küldünk egy tesztet és ha az jól sikerült, akkor utána azonnal behívunk egy személyes interjúra.
 • Ha nagyon szoros a verseny, akkor lehet behívunk egy második körre is. De olyan is volt már, hogy mindkét jelentkezőt felvettük, mert nem tudtunk dönteni. :)
 • Az interjú teljesen kötetlen formában zajlik, és főleg kölcsönösségi alapon. Nekünk is lesznek kérdéseink és a Te kérdéseid is meg fogjuk válaszolni. A végén kérni fogunk Tőled egy tól-ig nettó fizetési igényt, ami mellett jó érzéssel itt dolgoznál hosszabbtávon is.
 • Kezdés: azonnal.

Jelentkezés

Küldj nekünk egy szakmai önéletrajzot és egy motivációs levelet, hogy mi az a 3 dolog, ami leginkább tetszett a kiírásban/META-INF-ben, és mi a 3 legfontosabb kérdésed a lehetőség kapcsán!

Jelentkezz hozzánk!

A küldés gombra kattintva tudomásul veszem az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.