A jelentkezésig hátralévő idő:
Jelentkezési határidő: 2023.05.01.
Képzés időpontja: 2023.05.08.
Érdeklődöm!

Kinek érdemes eljönni?

Az Atlassian felhő alapú megoldása egy nagyon könnyen bevezethető eszköz, akár kis létszámú csapatok számára is, az üzemeltetés okozta fejfájás nélkül.

A workshopra minden érdeklődőt várunk, akár előképzettség nélkül is, azt is, aki még csak most ismerkedik ezzel a világgal, és azokat a szerver, data center Jira és Confluence felhasználókat, akiket érdekelnek a felhő alapú különlegességek, eltérések.

A workshop célja, hogy a képzés végére megismerjük az Atlassian világát, a Jira Software, Jira Work Management, Jira Service Management és Confluence nyújtotta lehetőségeket.

Adminisztrátorok számára javasoljuk a Jira adminisztrátoroknak képzésünket, ahol a szerveres környezetben tanultakat könnyen átemelhetik a saját cloud felületükre.

A képzésről

A képzésről

8 órás workshop, melyen az egyes modulokat felvezető előadást gyakorlati példák megoldása követi. A csoport minimálisan 6 fővel indul, és maximum 16 jelentkező részvételével zajlik. A tréningre mindenki hozzon magával notebookot!

A képzést követően:

 • a résztvevők otthonosan fognak mozogni a Jira és Confluence felületeken;
 • képesek lesznek az alapfunkciók használatán túl – adminisztrátori jogosultságokat nem igénylő lehetőségek felhasználásával – saját igényeiknek megfelelően kialakítani munkakörnyezetüket vezérlőpultok, lekérdezések segítségével;
 • olyan jó gyakorlatokat próbálhatnak ki, melyek növelik egy csapat hatékonyságát, például a projektmenedzsment, a munkaidő elszámolás és az együttműködés fejlesztése terén.

A képzés tematikája

Az Atlassian világa

Az ausztrál cég történetének és termékeinek rövid ismertetése, az ökoszisztéma bemutatása, hogy közös alapról ismerhessük meg azt a világot, amely a csapatok potenciáljának leghatékonyabb kiaknázását tűzte ki célul.

Jira alapok...

Szoftverfejlesztési, üzleti és ügyfélszolgálati megoldások megismerése – mi a projekt, mit értünk egy feladat alatt, hogyan tudunk benne dolgozni, együttműködni a többiekkel, mi a különbség a Jira Work Management, Jira Software és Jira Service Management között.

... és nem csak alapok

Gyakorlati tippek, trükkök, hogy könnyen megtaláljuk a minket aktuálisan foglalkoztató feladatokat, hogyan lehet azokat még könnyebben kezelni, milyen értesítési és riportolási lehetőségek vannak, hogyan tudjuk könnyebben megfogalmazni a kéréseinket az adminisztrátorok számára.

Confluence alapok

Tudásbázis létrehozását támogató eszköz megismerése, hogyan lehet egy munkateret, oldalt létrehozni, együttműködni, gondozni a tartalmakat, valamint pár alapvető makró használatáról is szó esik – valamint arról, hogy milyen integrációs lehetőségek vannak a Jira-val.

Cloud különlegességek

Team managed és Company managed projektek közötti különbségek, Jira Service Management űrlapok, Business típusú projektek, automatizmusok, valamint a különböző előfizetési konstrukciók között.

META-INF nyilvántartási száma a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben: B/2020/005584

Ár

64.900 Ft + ÁFA / fő

Oktatóink

 • Medvey Tamás | Atlassian tanácsadó

  A közszférában töltött majdnem 10 évet különböző online rendszerek bevezetésével, felhasználói igények kielégítésével hazai és Európai Uniós nemzetközi projektek kapcsán. A META-INF csapatát 2016 óta erősíti rendezvényeken, 2019 óta pedig mint szakértő, akinek az egyik fő szakterülete az Atlassian felhő alapú szolgáltatásai. Rendszeres előadó Atlassian rendezvényeken.

Érdeklődés

A küldés gombra kattintva tudomásul veszem az adatvédelmi szabályzatban foglaltakat.

További Atlassian képzések

3 vagy több fő egyszerre történő jelentkezése esetén képzéseinket kedvezményes áron biztosítjuk.
 • Bitbucket eladás

  Data Center

  Ismerd meg és próbáld ki a Data Center termékeket!

 • Bitbucket képzés

  Jira felhasználóknak

  Válj a Jira mesterévé! Út az alapoktól a rutinos felhasználóig.

  Következő képzés:

  2023-04-14 - 13 nap múlva
 • Bitbucket képzés

  META-INF Atlassian Server to Cloud migrációs képzés

  Ismerd meg a Server to Cloud migráció rejtelmeit!